Categories Business

Novi Sony Glass Sound zvučnik: kristalno jasan Hi-Res audio zvuk koji se uklapa u interijer vašeg doma

Tvrtka Sony je danas najavila novi Glass Sound zvučnik, LSPX-S2, minimalistički i elegantan prenosivi kućni zvučnik koji koristi svoj dizajn kako bi proizveo izuzetnu kvalitetu zvuka.

Elegantan dizajn

Zahvaljujući njegovom suptilnom dizajnu i završnoj obradi, ovaj zvučnik se besprijekorno uklapa u svaki dom. Kako god izgledao vaš interijer, Glass Sound zvučnik je lijep dodatak vašem domu.

Poboljšajte ozračje u svom domu pomoću načina rada „svjetlost svijeće“. Ta postavka stvara ozračje s opuštajućim osvjetljenjem i pretvara vaš dom u umirujući prostor u kojem možete pobjeći od svega.

Kristalno jasan zvuk

Uživajte u autentičnom, kristalno jasnom zvuku koji može ispuniti svaki kut prostorije, zahvaljujući jedinstvenoj Sony Advanced Vertical Drive tehnologiji, koja omogućava zvučniku reprodukciju zvuka od 360 stupnjeva. Kućište od organskog stakla sâmo vibrira nakon što ga pobuđivač ispod njega pokrene da širi zvuk okomito u smjeru od 360 stupnjeva. Cjevasti visokotonac od organskog stakla ima širu površinu (u usporedbi s običnim zvučnicima) kako bi stvarao kristalno jasan zvuk uz minimalan gubitak jačine. Dodatno, zvučnik je kompatibilan s Hi-Res Audio formatom, kako bi vam omogući da čujete glazbu upravo onako kako je umjetnik zamislio.

Lako slušanje

Glass Sound zvučnik je malih, kompaktnih dimenzija s baterijom koja traje osam sati, tako da ga možete koristiti posvuda u domu. Bilo da organizirate ugodno obiteljsko okupljanje prijatno ili samo želite trenutak mira za sebe, ovaj zvučnik će vam biti dovoljan.

Reprodukcija glazbe na Glass Sound zvučniku je sasvim jednostavna. Preko BLUETOOTH® veze možete brzo spojiti svoj pametni telefon sa zvučnikom kako biste stvorili opuštajuće utočište. Zvučnik je kompatibilan i s formatom NFC One-Touch radi još bržeg i praktičnijeg spajanja. Zahvaljujući funkciji „Push & Play“, potrebno je samo pritisnuti namjensku tipku na zvučniku kako biste puštali pjesme preko Spotify Connecta, a da ne morate pretraživati po telefonu da biste došli do svoje glazbe. Možete koristiti i funkciju Wireless Multi-room kako bi se preko Wi-Fi mreže povezali s do 10 kompatibilnih Sony audio-uređaja. Napravite Wireless Multi-room konfiguraciju i pretvorite svaku prostoriju u spokojan prostor.

LSPX-S2 Glass Sound zvučnik bit će dostupan od svibnja 2019. godine s preporučenom maloprodajnom cijenom od 600 eura. Organsko staklo je poznato i pod nazivom akrilna smola. Ono se koristi za prozore zgrada, vozila, poklopce svjetala te za naočale za sunce.

Obično staklo se zove „neorgansko staklo”. Usluge koje nudi Spotify mogu se razlikovati ovisno o zemlji ili regiji. Spotify Connect je dostupan Premium korisnicima od prosinca 2018. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu