Categories Business

Nikolina Zaninović Kokotović visažist No.1. u Europi

U prekrasnoj oazi ljepote Müller prodavaonice u Zagrebu predstavljena je medijima pobjednica Nikolina Zaninović Kokotović, koja je osvojila titulu nabolje visažistice u Europi na natjecanju “The next make up Artist“, a prijavljeno ih je bilo više od 2.000, što nas, naravno, čini ponosnima jer je naša Hrvatica osvojila ovako prestižnu titulu.
Dobrodošlicu svima je uputila gđa. Laura Gebert predstavnica brenda “Make Up Factory” koji sve to organizirao, a lijepa Nikolina izjavila je kako je samouka u svom poslu te da nema završenu školu za profesionalne visažiste, ali s vjerom u sebe i talentom koji ima samo je dokazala da se marljivim radom i upornošću može doći do samog trona u svijetu make-upa s velikom podrškom svoje obitelji.
Pobjednički rad Nikolina je predstavila i na samom eventu koji je sve oduševio, a Nikolina će imati čast napraviti svoju prvu kolekciju za poznati brend Make up Factory, koji joj je bio velika podrška za vrijeme natjecanja. Sâm brend će i na ovaj način približiti svoje uspješno poslovanje i kvalitetu proizvoda sa svim visažistima.
Nikolina nije mogla sakriti sreću na svom licu te se svima zahvalila što su je došli podržati i obećala da će i dalje se truditi biti među najboljima jer njezino vrijeme tek dolazi, u što ne sumnjamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu