Categories Business

NEODOLJIVI BOLON U GHETALDUS OPTICI

Nakon što je zaludio ljubitelje naočala diljem globusa, vrhunski svjetski brend sunčanih naočala Bolone svoje je mjesto pronašao i u našim – Ghetaldus Optikama.

Bolon Eyewear osnovan je ne tako davne 2003. godine. Do 2014. osvojio je velik broj nagrada zahvaljujući kojima je 2015. godine lansiran na internacionalna tržišta. O brzom razvitku iz godine u godinu govore brojke, a danas modele naočala Bolon možete pronaći u čak 45 država.

Bolon odlikuju individualnost, moderan dizajn i jedinstveni stil. Misija mu je poticati ljude da izraze svoju individualnost u svakom trenutku života nudeći široku paletu jedinstvenih modnih dizajna – od klasičnog, elegantnog do retro-modernog kako bi zadovoljio baš svaki stil.

Sa željom da osiguraju vrhunsku udobnost nošenja, Bolon Eyewear odabire vrhunske materijale i inovativne napredne tehnike koje nude lakoću okvira koji savršeno odgovaraju Vašem stilu. Modeli su dizajnirani u Italiji s jedinstvenom međunarodnom vizijom, gdje se prate najnoviji modni trendovi. Svaki okvir izrađen je pojedinačno, od kvalitetnih materijala koji nude lakoću, otpornost i savršenu prilagodbu svim karakteristikama lica.

Jedna od inovacija i prednosti koje bismo voljeli istaknuti su – LEĆE KOJE REAGIRAJU NA INTENZITET UV SVJETLA – Prelaskom iz otvorenog u zatvoreni prostor leće će se u potpunosti neprimjetno prilagoditi intenzitetu UV svjetla. Tipični prijelaz traje od 38 sekundi do postizanja potpunog učinka, osiguravajući vašim očima potpunu ugodu.

Bolon Eyewear nudi savršenu kombinaciju modernog dizajna i visoke kvalitete po pristupačnoj cijeni.

BREND AMBASADORI

Od 2015. do danas, Bolon predstavljaju četiri svjetski poznata lica. Prva ambasadorica bila je francuska glumica Sophie Marceau, a spoj dobro poznatog nonšalantnog francuskog chica, senzualnosti i individualnosti savršeno je opisao tada lansirane modele Bolon naočale.

Četvrto mjesto na globalnoj ljestvici i nova ambasadorica, Anne Hathaway, bili su ključni događaji 2016. godine. Novo lice – novi modeli. Sofisticirani, romantični klasici s minimalnom zaigranošću, sasvim dovoljnim da naočale postanu savršeni modni dodatak.

Davika Hoorne – ljubiteljica urbanog, modernog i sasvim suprotnog- glamuroznog stila bila je brend ambasadorica 2017. godine. Upravo takvi bili su i modeli naočala. Boja, jedinstveni dizajn, udobnost i bogatstvo izbora ne dopušta vam da pogriješite odabirom pravih naočala.

Najnovije lice, od 2018. godine, jest Hailey Baldwin – 21 glumica, manekenka i voditeljica koja je brendu donijela osvježenje. Velika ljubiteljica mode, glamura i svjetskih trendova predstavlja novi, mladenački stil Bolon naočala. Dizajnirane s namjerom da se uklope u svakodnevni život žena različitih stilova i najvažnije potiču da se oslobode i izrazite svoju osobnost bez praćenja modnih trendova koji se stalno mijenjaju.

Usudite se potaknuti na osobni rast. Stremiti za većim, izazovnijim, novim.

Odaberite svoje naočale u Ghetaldus optikama i ispričajte svoju Bolon priču. Moj stil. Moj Bolon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu