Categories Business

Mekana koža bez masnih tragova na odjeći

Dolaskom jeseni i hladnijeg vremena dani postaju sve kraći, manje vremena provodimo na otvorenom, izvlačimo debele džempere i omiljene čizme. Kako se mijenja priroda, pripremamo se za dolazak kraćih dana svojim omiljenim ritualima da bi se osjećali bolje iznutra, ali i izgledali izvana.

Slojevito odijevanje i suhi zrak dodatno idu u prilog osjećaju grube, suhe kože koja nas zateže, pa je njenoj svakodnevnoj njezi potrebno posvetiti dodatnu pažnju da bi ostala mekana i nahranjena. No osim glatke i hidratizirane kože bez iritacija, ono što sve želimo jest to da krema koju nanosimo ne ostavlja masne tragove na našoj odjeći.

Odgovor na pitanje – možemo li se osjećati ugodno bez ljepljivog osjećaja na odjeći daje NIVEA Care Soothing krema čija inovativna formula intenzivno njeguje i smiruje iritacije kože. Posebno je razvijena za njegu suhe i osjetljive kože, a kako je riječ o univerzalnoj kremi koja se lagano razmazuje i brzo upija pogodna je za njegu lica, tijela i ruku.

NIVEA Care Soothing krema je bogata i hrani kožu, a istovremeno se jednostavno nanosi i brzo upija što je prednost njene formule koja sadrži njegujući vosak na vodenoj bazi. Kristali voska pružaju dugotrajnu njegu koži, direktno se upijajući u nju s prvim kontaktom.

Ova univerzalna krema u sebi sadrži i Aloe veru, koja ubrzava regeneraciju stanica i koristi se već desetljećima zbog umirujućeg djelovanja na kožu.

NIVEA Care Soothing krema sa svojim jedinstvenim sastavom tako vašu kožu čini hidratiziranom, njegovanom, bez ljepljivog osjećaja i masnih tragova na vašoj odjeći!

Univerzalna, lagana, a istovremeno bogata i hranjiva NIVEA Care Soothing krema jača prirodnu barijeru i ublažava iritacije kože.

Blaga formula hrani vašu kožu uz pomoć voska na vodenoj bazi i Aloe vere, čineći ju mekom i podatnom.

Pruža suhoj i osjetljivoj koži osjećaj mekoće bez masnih tragova.

Nivea Care Soothing krema 200 ml – preporučena maloprodajna cijena 35,90 kuna

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska.

IG NIVEA Hrvatska https://www.instagram.com/nivea_hr/?hl=hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu