Categories Business

MAJICE S PRINTOM – KOMAD KOJI JE UVIJEK TRENDI

T-shirt je jedan od najudobnijih odjevnih predmeta koji svatko posjeduje u svom ormaru, a osim toga, najbolje izražava našu osobnost. Raspoloženje, životni moto ili fotografija neke ikone – sve to možemo izraziti uz bezvremensku T-shirt majicu, stoga je Springfield predstavio kolekciju majica s grafičkim printevima s kojima možete personalizirati svoj proljetni look.

Estetika 90-ih dočarana je u retro verziji kroz fotografske elemente i tipografiju, a utjecaj američke kulture vidljiv je u geometrijskim elementima te bojama poput žarkocrvene, žute i zelene. S druge strane, glazba, posebno rock, dala nam je ikone poput AC/DC-a, The Rolling Stonesa te Beatlesa, koje je Springfield ovjekovječio kroz crne i bijele tonove te inspiraciju Japanom.

Logomanija se ističe kao ključni trend, koji još uvijek vlada modnom scenom, a u Springfield verziji se pojavljuje kroz NASA koncept s dizajnom koji je karakterističan za 1973. godinu – s bijelim slovima unutar plave sfere te crvenim vektorom u pozadini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu