Categories Business

Ljubitelji prirodne i luksuzne kozmetike u prekrasnoj Istri od sada mogu prošetati mirisnom provansalskom prodavaonicom brenda L’OCCITANE en Provence

Ljubitelji prirodne i luksuzne kozmetike u prekrasnoj Istri od sada mogu prošetati mirisnom provansalskom prodavaonicom brenda L’OCCITANE en Provence i isprobati vrhunske proizvode za njegu lica, tijela i kose.

L’OCCITANE vas poziva u svoju novu prodavaonicu u novootvorenom shopping centru Max City u Puli gdje vas od 8. do 11. studenoga 2018. čeka 10 % popusta i poklon dobrodošlice uz svaku kupnju ili 15 % popusta uz kupnju iznad 350 kn!

Brend L’OCCITANE en Provence potječe iz Provanse, slavi običaje i tradiciju Mediterana te odiše dobrodošlicom, vedrinom i gostoljubivošću. Na tržištu nudi vrhunske francuske proizvode za njegu lica, tijela i kose, koji očaravaju svojim mirisima, teksturama, djelovanjem i trajanjem. Svi L’OCCITANEOVI proizvodi temelje se na prirodnim aktivnim sastojcima, odnosno visokokvalitetnim biljnim i eteričnim uljima, te karite maslacu koji je njegov prepoznatljivi pečat.

OVIH BLAGDANA

Jeste li znali da iza svakog L’OCCITANEOVOG proizvoda i poklona stoji istinita priča? Iza omiljene Karite kolekcije stoji jačanje emancipacije žena u Burkini Faso dok slasna Badem kolekcija krije priču o očuvanju bioraznolikosti. Za ovogodišnje blagdane, francuska modna kuća CASTELBAJAC Paris i L’OCCITANE dizajnirali su limitirano izdanje ikoničnih L’OCCITANE kolekcija kroz čiji blagdanski, pop-art dizajn u prvom planu ističu konstelaciju vrijednosti kojima je L’OCCITANE predan u svome djelovanju i stvaralaštvu.

OMILJENA POKLON-DESTINACIJA

Nova L’OCCITANE prodavaonica u Max Cityju u Puli odiše poznatim aromatičnim, cvjetnim i gurmanskim mirisima iz Provanse i jednostavno poziva na uživanje i opuštanje. Stručne i ljubazne estetske savjetnice u prodavaonicj rado će vam pomoći vrijednim savjetima za vašu beauty njegu te pri odabiru najljepših poklona za vaše najmilije.

Otkrijte čaroliju Provanse utkanu u vrhunske mirisne i njegujuće L’OCCITANE proizvode.

Više informacija o L’OCCITANEU potražite na www.loccitane.hr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu