Categories Business

K-Water by Kérastase je njegujući tretman za sjajnu kosu koji nam treba u beauty režimu ove jeseni

Poznato je koliko žene vole svoju kosu jer ona je stvarno poput krune koja se nikad ne skida. Zdrava, nahranjena i beskrajno sjajna kosa san je svake dame i upravo takva želi svaki put izaći iz salona. Danas, kad se živi poprilično ubrzano, najpoželjnija su brza i učinkovita rješenja pa tako i kad je riječ o ljepoti i njezi. 

K-Water je ime za inovativnost i definitivno je više od samog proizvoda i ambalaže. Lagana, bistra tekućina, K Water je zapravo formula s jako niskim sadržajem vode. To je kombinacija glikola, njegujućih agensa i hidroliziranih proteina koji kosu čine mekom, pokretljivom i stakleno sjajnom. Ljeto je učinilo svoje, a s njime i more i sunce. Upravo radi tih čimbenika, kosa postaje suha, beživotna i gruba. Potrebni su joj je njegujući tretmani i tu na snagu stupa K-Water, koji se instantno aktivira u dodiru s vodom, stvarajući besprijekorno glatku površinu kose. Potpuna transformacija za savršenu kosu u trenu. Radi se o formuli koja u tren oka daje rezultat vrijedan divljenja.

Kérastase je prvi brend unutar L’Oréal grupe koji je lansirao ovu inovativnu tehnologiju diljem svijeta u jedinstvenoj profesionalnoj formuli, kao novu salonsku uslugu u rujnu 2019., a sve s namjerom da svojim klijentima pruže istinsko uživanje u kosi. Neopisiv osjećaj mekoće, iznimnog sjaja kose i beskompromisna pokretljivost rezultati su koji osvajaju. Jedino što trebate jest – usuditi se zasjati!

L’Oréal Adria – Andrea Tunjić, Ana Androšević i Ivana Mijatović

Andrea Tunjić, direktorica profesionalne divizije L’Oréal Adria i Iva Jerković

Ana Radišić

Foto: Mario Poje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu