Categories Business

Guess uniseks modeli slave žensku emancipaciju

Guess ove sezone donosi retro sportske i šminkerske komade koji rezultiraju jedinstvenim kombinacijama za podizanje samopouzdanja. Razne varijante sveučilišnih jakni u kombinaciji s cheerleaders inspiriranim puloverima i seksi suknjama rezultiraju modernim casual-chic outfitima. Dinamične boje kreiraju modernu, svježu paletu, a neutralne nijanse “sudaraju” se sa žarkožutom, plavom i crvenom imitirajući tonove koji se koriste kod sportskih, sveučilišnih uniformi. Kontrastne teksture i višeslojno kombiniranje podižu svaki outfit, a metalni dodaci pružaju završni touch.

Rezultat je raznovrsna kolekcija koja se poigrava ikonskim detaljima i sveučilišnim cool outfitima koji se mogu nositi u svim prilikama od jutra do večeri, od poslovnih do ležernih izlazaka. Obavezan denim ove sezone nosi se u ispranim crnim varijantama i seksi kombinacijama u kojima ćete zasigurno biti primijećeni.

Nova kolekcija prigrlila je uniseks modele koji slave žensku emancipaciju, a Guess žena može zaokružiti svoj stil u modernim i cool modelima, savršenima za nadolazeće hladnije dane.

Svoje omiljene komade potražite u najbližem Guess storeu ili na www.fashionandfriendshr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu