Categories Business

GOSH make-up koji morate voljeti

Ljeto nam je pred vratima, a mnoge žene u potrazi za novim lookom odabrale su Gosh make-up, koji možete pronaći ekskluzivno samo u Müller parfumerijama.
U razgovoru s visažistom i edukatorom Müller dućana Alenom Ljubićem saznali smo zašto su upravo ti proizvodi savršeni za ljetni look.
“Kao prvo, jako sam sretan da u našim dućanima možete pronaći brand Gosh koji Vas osvaja na prvu jer svojom kvalitetom i punom pigmentacijom boja vašem licu daje besprijekoran i savršen make-up tijekom cijeloga dana.
Savršen proizvod za ljeto i moja preporuka svim ženama je definitivno “Lip oil” sjajilo koje tijekom cijeloga dana vaše usnice hrani, regenerira te vam pruža punoću, što danas svaka žena želi.
Za još veći volumen trepavica ” FAKE IT” LASH PRIMER” je odličan proizvod koji stavljate na trepavice prije maskare jer je odlična baza i primer koji vašim očima daje glamurozan i zavodljiv pogled.
Većina žena tijekom ljetnih mjeseci ne voli imati težak make-up, stoga je moja preporuka svim žena “FOUNDATION PLUS +” puder koji će biti Vaš najbolji prijatelj u pokretu.jer prekriva male nedostatke, a koži daje blistav i prirodan izgled.
Nezaobilazan proizvod koji morate imati je “slanted pro liner” vodootporan tuš koji traje 24 sata, a toliko je precizan da ga mogu koristiti i žene koje nisu vješte sa tuševima jer rezultat je sjajan.
Tijekom ljeta većina žena muči brigu s odabirom odgovarajućeg pudera, stoga sam sretan da u ponudi Gosh brenda možete pronaći “Mix & Fix colour drops” pigmente koje dodajete u vaš tekući puder, tj. dovoljno je svega par kapi pomiješati sa svojim puderom i vaš puder postaje savršen za vas u trenu, tako da više nećete imati problema s pronalaskom svoje nijanse.
“Tijekom ljetnih mjeseci, većina žena voli imati vodootpornu šminku, stoga je moj savjet za one žene koje vole imati i na plaži make-up taj da koriste “metal eys” vodootporne olovke od Gosha i “catchy eyse mascara” koja će vam osigurati vodootporni make-up tijekom cijeloga dana”, izjavio je Alen.
Sve proizvode novog Gosh looka možete pronaći u Müller parfumerijama  u Hrvatskoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu