Categories Business

Eminentan duo, Emily Ratajkowski i Neymar Jr., predstavljaju novu Replay Hyperflex + kampanju

Dok je Hyperflex lansiran u 2014. postao Replay bestseller zahvaljujući 100 % elasticitetu, Hyperflex + patentiran u suradnji s ISKO-om ide korak dalje te nakon dugogodišnjeg traganja za savršenom formulom lansira kolekciju koja predstavlja Denim revoluciju. Hyperflex + pruža 3D elastičnost vlakana za savršenu figuru i fit touch.

Snaga kolorita i ovaj put se bazira na crnom i plavom Denimu te plavom Denimu bojanom iznova crnom bojom za postizanje dubljeg tonaliteta u modelima za nju i njega.

Za urbanog Replay muškarca ‘must have’ komad sezone je top seller Anbass, novi slim-fit bajkerski model te sportski Chino easy fit model s trend dodatkom – uzicom za vezanje oko struka i gležnjeva.

Ove sezone osim navedenih sport Chino i bajkerskih modela Replay trendseterica nosit će novi model Luz skinny-fit koji je ujedno i top seller.

Hyperflex + nudi raspon tonova od ultra crne do ispranih modela s lokalno izraubanim dijelovima za postizanje ‘već nošenih’ traperica također dostupnih u plavo-crnoj varijanti koja lansira nijanse poput indigo plavih. Fantastično cool modeli u sivim tonovima variraju od nebesko sivih nijansi pa sve do srednje sive u čistim tonalitetima i iznošenim varijantama.

Replay ostaje moćno vjeran sebi, dok ga najnovija tehnologija stavlja na sâm vrh Denim brendova koji jednostavno morate imati na sebi.

Budite ukorak s najnovijim trendovima i potražite svoj model iz kolekcije Hyperflex + u najbližem Replay storeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu