Categories Business

Dolazi nova „Kraljica ljeta“ – Havaianas Games of Thrones kolekcija

Havaianas je u pravo vrijeme pripremio iznenađenje za sve obožavatelje već kultne serije “Igra prijestolja”. Najočekivanija i zadnja sezona “Igre prijestolja” počet će s prikazivanjem 15. travnja. Havaianas i HBO udružili su se kako bi za sve obožavatelje mogli osmisliti i kreirati tri ekskluzivna modela tematskih japanki “Igra prijestolja”.

Havaianasice su dio popularne kulture, stoga je potpuno razumljiva ova najnovija suradnja brenda. Ova kolekcija kombinacija je razigranog duha Havaianasa i mističnog duha “Igre prijestolja”, što je rezultiralo doista intrigantnim i odvažnim dizajnom. Led i vatra, dvije suprotnosti, odnosno simboli Starka i Targaryenis isprepliću se ovim modelima uz elemente impresivnog željeznog prijestolja te autentičnim mapama Westerosa i Essosa. Svakome će ovi novi edgy modeli „zapeti za oko“, a osobito vjernim pratiteljima i pratiteljicama serije.

Osim originalnog i zanimljivog dizajna, ove Havaianasice su must-have zbog svoje udobnosti i izrade od kvalitetne otporne gume koja drži nogu stabilnom, čuva ju od sklizanja te „odbija“ neugodne mirise. Izrađene su od posebnog materijala koji se ne zagrijava te zadržava svoj početni oblik.

Ovi fenomenalni modeli Havaianasica bit će dostupni u online dućanu Havaianasa, prodajnim mjestima i franšizama diljem svijeta. Nova kolekcija oduševit će sve fanove!

Više informacija o proizvodima i cijenama na www.havaianas.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu