Categories Business

Darovi iz prirode za najljepšu božićnu čaroliju

Čini nam se kao da smo jučer birali božićne poklone za svoje najmilije, a sada to već ponovno činimo. Možda smo malo tužni što nam vrijeme tako neuhvatljivo izmiče, ali zasigurno sretni jer se bliži period godine kada šapućemo svoje želje i brižno slušamo priželjkivanja voljenih.

Kao i svake godine, Nuxe je pripremio najmedenije i najčarobnije proizvode u kojima smo uživali tijekom cijele godine, ali sada uvijene u papir ljubavi.

Ljubav je u malim stvarima

Esencija (Essential gift set)

Zaljubljenice Čudesnog suhog ulja tijekom blagdana mogu svuda sa sobom ponijeti maleno, praktično i zavodljivo pakiranje Huile Prodigieuse Čudesnog suhog ulja (30 ml). Višenamjenski koktel za njegu kose, lica i tijela, potpuno je prikladan za i najmanju žensku torbicu. Nosite ga uvijek sa sobom, udahnite njegov veličanstven miris i osjetite toplinu koju pruža na koži.

Cijena Essential Gift seta: 76,00 kn

Nezaobilazna blagdansko-zimska zadovoljstva

Nuxe MUST-HAVE proizvodi (Best seller gift set)

Kada nekoga jako volite, to znači da želite zagrliti svaki dio njegovog tijela. Želite ga spakirati u svoje naručje i zaštititi od svega. Zapravo je takav Nuxe Best seller poklon-set jer sadrži sve ono što će osobu koju volite zaštititi „od glave do pete“. U ovom se setu nalaze: najnoviji balzam za usne s propolisom i 25 % više shea maslaca, Rêve de Miel Medeni balzam za usne – intenzivno hranjiv i obnavljajući 15 g, omiljena Rêve de Miel Krema za ruke i nokte, 30 ml, Huile Prodigieuse Čudesno suho ulje 30 ml, i savršeno mirisna, nježna i zaštitna krema Crème Fraîche de Beauté za 48-satnu hidrataciju koja štiti kožu od čestica onečišćenja i prijevremenog starenja.

Cijena Best Seller Gift seta: 185,00 kn

Iskonska ljepota u blagdanskim bojama

Otkrivanje ljepote uz Nuxe (Iconic gift set)

Otkrijte Čarobne trenutke uz set neodoljivih Prodigieux proizvoda koji dijele isti kultni, senzualni miris Nuxe suhog ulja. Za svakodnevnu 48h-satnu hidrataciju i zaštitu lica od čestica onečišćenja koja uzrokuju prijevremeno starenje oduševit će vas Crème Fraîche de Beauté 48-satna hidratantna krema, 30 ml. Njega tijela započinje pod senzualnim tušem uz Prodigieux Uljni gel za tuširanje 100 ml, a završava s Huile Prodigieuse Čudesnim suhim uljem 100 ml, uz romantičnu masažu pod Prodigeiux svijećama 70 g.

Cijena Iconic Gift seta: 288,00 kn 

Mirisi koji bude blagdanske osjećaje

Savršena harmonija (Prodigieux le Parfum gift set)

Najmirisniji poklon ovih blagdana za sve ljubiteljice senzualnih, ženstvenih nota, nalazi se u ovom mirisnom poklon-setu. Zavodljivi dodir Prodigieux le parfum Čudesnog parfema 50 ml, upotpunjuje ovaj mirisni ritual s Prodigieux Uljnim gelom za tuširanje, 30 ml te kultnim Huile Prodigieuse Čudesnim suhim uljem, 30 ml. Savršeno povoljan jer sva tri proizvoda dolaze po cijeni jednog Prodigieux le Parfum.

Cijena Prodigieux le Parfum Gift set: 298,00 kn  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu