Categories Business

Danas počinje jubilarni Weekend Media Festival, prognoza – sunčano!

Velikim Weekend Welcome Disco Partyjem danas će u prostorima stare tvornice duhana u Rovinju početi jubilarni 10. Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje komunikacijske industrije. Očekuje se više od 4.500 sudionika koji će u sljedeća dva dana imati priliku sudjelovati na više od 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje pripremaju brojni zanimljivi govornici iz cijeloga svijeta.

Za vrijeme trajanja Weekenda pratit će nas sunčano vrijeme što je još jedan dodatni razlog za dolazak u Rovinj na najiščekivaniji vikend u godini. Konferencijski dio Weekenda počinje u petak kada će se, između ostalih, održati i zanimljiva rasprava Srđana Šapera iz McCann Grupe i direktora festivala Tome Ricova s kojim će razgovarati o aktualnim pitanjima iz područja marketinga, politike i glazbe. Valja istaknuti i panel Baby You Can Drive My Car na kojem će sudionici raspravljati o budućnosti transporta te alternativnim rješenjima i novim modelima usluga prijevoza.

Na panelu Kreativno dokoličarenje doajeni Weekenda govorit će o proteklih 10 godina festivala, otkriti kako je nastao koncept kreativnog dokoličarenja i prognozirati sljedećih 10 godina. Andres Granberg govorit će o Facebookovom ulaganju u Švedsku koje je bilo prekretnica za nordijske zemlje. Popodnevni dio programa rezerviran je za Jonathana Calverta, urednika istraživačkog tima The Sunday Timesa iz Velike Britanije koji je razotkrio jedan od najvećih skandala u povijesti nogometa, a Dominik Osterholt iz Googlea otkrit će koje su najvažnije prednosti i najbolje prakse koje bi digitalni oglašivači trebali pratiti kako bi ostali pri vrhu.

Da se 10. godišnjica Weekenda proslavi u revijalnom tonu u petak će se pobrinuti Sajsi MC by Lampshade Media, nakon koje Jägermeister predstavlja “Naspavat ću se sutra” feat. Nipplepeople, Nik Orosi & Pill Jackson.

Više informacija potražite na weekendmediafestival.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu