Categories Business

Dalmacija je dobila svoju novu destinaciju za ljepotu! Pogledajte kako je bilo na otvorenju Poliklinike Bagatin u Splitu

U gradu podno Marjana, prekrasnom Splitu, svoja vrata otvorila je renomirana zagrebačka Poliklinika Bagatin, vodeća privatna Poliklinika u regiji specijalizirana za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju. Uz postojeće dvije Poliklinike u metropoli, sada živi i u Dalmaciji.

U novootvorenoj trećoj lokaciji u Splitu, u sklopu Splitske kuće zdravlja integrirane u Dioklecijan Hotel&Residence, unutar velikih 300 kvadrata nude svoje vrhunske usluge od pet zvjezdica praćene najnovijim tehnologijama. Dugogodišnju tradiciju poslovanja, kulturu, znanje, vještine i inovacije, na splitskoj su adresi implementirali u odjele stomatologije, kozmetologije te estetske dermatologije. U stomatologiji se posljednjih godina odvija digitalna revolucija koja omogućava novu razinu liječenja. Ono pomoću naprednih i sofisticiranih sustava postaje preciznije i jednostavnije. Najnovija dostignuća i inovacije odnose se na korištenje lasera u liječenju, digitalne rendgenske snimke, izradu nadomjestaka u svega nekoliko minuta, vrhunske materijale i tehnologije. Sve to očekuje vas u novim ordinacijama pod vodstvom vrhunske stručnjakinje za estetska i funkcijska rješenja u protetici.

Kao destinacija za ljepotu, poseban naglasak stavljaju na brigu i njegu o vašem licu i tijelu. Problematike na koži lica i tijela rješavaju pomoću brojnih lasera te bogatom ponudom anti-age tretmana, s naglaskom na dermalne filere i Vistabel. Odjel estetske dermatologije, uz nadzor dr. Zlatka Kljaića, stručnjaka u različitim metodama pomlađivanja lica, pobrinut će se za brisanje svih tragova starenja i neželjenih pojava na koži.

Ravnatelj Ognjen Bagatin, voditeljica Poliklinike u Green Goldu Kristina Ukalović, voditeljica Poliklinike u Splitu Kristina Kalebić, izvršni direktor Poliklinike Bojan Pintarić

SKZ Pediatri i Kristina Ukalović

Ravnatelj Poliklinike Ognjen Bagatin, dr. med. Dinko Bagatin, dr. med. Tomica Bagatin

Njegujući cjelovit i individualan pristup, na odjelu kozmetologije pružit će vam jedinstveno iskustvo u borbi protiv znakova starenja te u oblikovanju tijela. Analiza kože lica Visia uređajem i ovdje će biti osnova svakog tretmana na putu do zdravog i svježeg tena, a bogatom paletom neinvazivnih tretmana te jedinstvenog Reviderm koncepta, vratit će licu sjaj. Za željeno tijelo i bezbrižan osjećaj pobrinut će se njihove medicinske kozmetologice i najjače oružje Med Contour Multipower, najbolji uređaj na svijetu za redukciju omraženog celulita te jedinstveni na tržištu – Zerona hladni laser za redukciju masnih naslaga.

Na odjelu estetske kirurgije, u prvoj fazi, predviđeno je obavljanje manjih kirurških zahvata i konzultacije po dogovoru s dr. med. Dinkom Bagatinom, specijalistom opće, sub. plastične i rekonstruktivne kirurgije te s dr. med. Tomicom Bagatinom, specijalistom maksilofacijalne kirurgije, sub. plastične kirurgije glave i vrata. Tijekom godine u planu je i proširenje broja zahvata. Nakon svega navedenog doista se može reći da ste kod njih “u najboljim rukama” jer, zahvaljujući konstantnim i kontinuiranim edukacijama, stručnom obrazovanju, ulaganju u vlastiti rast i razvoj njihovih doktora i medicinskog osoblja, sigurnost, rezultati i zadovoljstvo su zajamčeni.

Neda Makjanić Kunić, modni studio Mak i Nada Šurjak, novinarka

Marija Pirić i Jurica Pirić (Arileo)

Sandra i Ivan Ledenko

Damir Kedžo

Alijana Vukšić, direktorica TZ Split

 

Poliklinika Bagatin – briga o klijentu na prvome mjestu
Utemeljena 1995. godine kao privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju, Poliklinika Bagatin danas je vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj, a svoje usluge pruža na dvije lokacije u Zagrebu te trećoj, novootvorenoj, u Splitu. Uz pomoć stručnog i predanog medicinskog osoblja, može se pohvaliti reputacijom pružanja vrhunskih zdravstvenih i estetskih usluga svojim klijentima.

Poliklinika Bagatin je inovativna poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, i sve to uz pomoć stručnih liječnika iz čak devet grana specijalizacija i vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. Zadovoljstvo klijenata najmjerodavnije je za Polikliniku Bagatin, a krajnji cilj je pružanje cijenjenim klijentima trajno njegovanje i uslugu usmjerenu na rezultate s učinkovitošću bez premca.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici  ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

Tomislav Buljubašić (GM Dioklecijan Hotel&Residence) i Sandra Buljubašić (BB promocija)

Sonja Dvornik

Gabrijela Budimir

Ivana Šarić

Mario Perčić i Žanamari Perčić

Anamarija Asanović

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu