Categories Business

CHANEL PREDSTAVLJA ono najbolje kad je brijanje muškaraca u pitanju!

BLEU DE CHANEL
OSNOVNI CHANEL PROIZVODI ZA BRIJANJE
Brijanje je umijeće koje zahtijeva posebnu pažnju i kojim svaki moderan, elegantan i sofisticiran muškarac treba ovladati. U vrijeme kad su brade, zalisci i brkovi postali pravi elementi stila, oblikovanje dlaka na licu način je osobnog izražavanja, sredstvo za potvrđivanje osobnosti.

CHANEL je ovim muškarcima namijenio dva nova proizvoda za brijanje: Kremu za brijanje BLEU DE CHANEL i BLEU DE CHANEL Hidratizirajuću njegu 2-u-1 za lice i bradu. Dva proizvoda koja se lako uklapaju u svakodnevnu rutinu njege. Omogućuju besprijekorno brijanje i potpuno hidratiziranu kožu, a pritom produžuju aromatični i drvenasti mirisni trag BLEU DE CHANEL.

BLEU DE CHANEL
KREMA ZA BRIJANJE
Zahvaljujući svojoj finoj i prozirnoj teksturi, Krema za brijanje BLEU DE CHANEL pruža potpunu vidljivost i precizno brijanje koje omogućuje prilagođenu kontrolu smjera rezanja i oblikovanja dlake. Kožu čini mekom, podatnom i ugodno svježom. Svestrana, ona zadovoljava sve potrebe za njegom. Za glatko brijanje? Savršeno klizi za besprijekorni rezultat. Za bradu, brkove? Prozirna tekstura omogućuje vam da točno vidite gdje ćete postaviti oštricu i tako lako ovladati svim stilovima. Idealna je za održavanje kontura (ispod vrata, na vrhu obraza…).

KAKO SE NANOSI?
Na lice prethodno navlaženo toplom vodom nanijeti kremu za brijanje BLEU DE CHANEL i kožu masirati kružnim pokretima. Brijanje započnite u smjeru rasta dlake. Nakon brijanja, isperite kožu hladnom vodom, uklonite višak kreme, osušite i zatim nanesite BLEU DE CHANEL Balzam poslije brijanja.
Bočica od 100 ml

BLEU DE CHANEL
HIDRATIZIRAJUĆA NJEGA 2-U-1 ZA LICE I BRADU
BLEU DE CHANEL Hidratizirajuća njega 2-u-1 za lice i bradu svakodnevno je neophodna za muškarce koji vode računa o sebi. Namijenjena muškarcima s bradom, brkovima ili glatko obrijanim licem, ona hidratizira i miriši kožu, a omekšava te poboljšava izgled brade. Njezina lagana gel tekstura lako se nanosi i ne ostavlja tragove na dlakama lica. Koža je meka i ugodna, a brada se lakše dovodi u red.

KAKO SE NANOSI?
Na čistu i prethodno osušenu kožu nanesite hidratizirajuću njegu 2-u-1 za lice i bradu za intenzivniji miris.
Bočica od 50 ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu