Categories Business

A-DERMA PROTECT: INOVATIVNA 1,2,3 ZAŠTITA OD SUNCA

Budući da proljeće koje smo dugo čekali izgleda kao kasna jesen praćena pljuskovima i olujnim vjetrom, teško je uopće zamisliti uživanje na suncu. A još je teže zamisliti da ta mnogima omiljena aktivnost ima i svojih loših strana. Naime, sunce je jedan od glavnih uzroka fragilnosti kože: pod utjecajem UV zraka normalna koža postaje fragilna, a fragilna još slabija. Štetno djelovanje sunca očituje se na tri razine: uzrokuje opekline na površini kože, oslabljuje zaštitnu barijeru, a na staničnoj razini uzrokuje oksidaciju, oštećenja DNK i stvaranje toksičnih metabolita. A-Derma, ekspert za zaštitu i njegu fragilne kože, nudi zaštitu od sunca koja djeluje na sve tri razine, a svoju učinkovitost duguje Rhealba zobi, jedinstvenoj biljci čija svojstva fragilnoj koži pružaju potrebnu njegu i zaštitu.

Inovativni 1,2,3 koncept

A-Derma kao ekspert nudi rješenja za različite tipove fragilnosti kože (patološka i nepatološka stanja) za cijelu obitelj, od unuka do djedova i baka. U segmentu zaštite od sunca stručnjaci Laboratorija A-Derma osmislili su inovativan koncept, “1, 2, 3 zaštita od sunca”, koji daje odgovor na tri razine štetnog djelovanja sunca:

  1. A-Derma ŠTITI površinu kože. Prva razina je UVA/UVB zaštita širokog spektra, koju omogućuje PFDC patentirani* sustav zaštitnih filtara. Riječ je o ultra sigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti s obzirom na to da sadrži optimalan broj filtara velike molekularne mase koji su fotostabilni i vodootporni.

  2. Budući da nijedan sustav filtara ne štiti kožu od UV zraka 100 posto, potrebno je OJAČATI funkciju barijere. Za drugu razinu zaštite zaslužna je inovativna djelatna tvar, Barriestolide, iz ulja izdanaka Rhealba zobi, čije je djelovanje na kožnu barijeru patentirano*.

  3. Osim zbog sadržaja Barriestolida, ulje izdanaka Rhealba zobi, važno je i za treću razinu zaštite od štetnog djelovanja sunca: ČUVA stanice od oštećenja, odnosno potiče njihovu samoobranu jer djeluje kao antioksidans, čuva DNK molekule i detoksicira.

Za one koji žele znati više:

A-DERMA PROTECT zaštita za najfragilniju kožu

A-DERMA PROTECT AD krema SPF 50+ jedinstveni je proizvod za zaštitu od sunca namijenjen koži sklonoj atopiji. Uz patentirani* sustav filtera sadrži inovativnu djelatnu tvar, Barriestolide iz ulja izdanaka Rhealba zobi, koja jača i štiti kožnu barijeru. Ultra sigurna formula bez parabena i parfema odlične podnošljivosti obogaćena je emolijentnim kompleksom. Za bebe** (od šest mjeseci), djecu i odrasle. Bogata tekstura ne ostavlja trag, a namijenjena je za lice i tijelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu