Categories Business

4711 Remix Cologne Edition 2019! S mirisom lavande uživajte u lakoći ljeta

Kad su oblaci ljubičasti i avantura novog dana počinje – jedno je jasno: ovo ljeto je jedinstveno! Poput spontane vožnje s prijateljima, bez cilja i bez osjećaja za vrijeme. Jedino što je važno su nezaboravni trenutci. Dani su dugi i svaki trenutak je dragocjen. Prioriteti su čvrsto postavljeni: nemati čvrsti plan i zaboraviti svakodnevicu. Press exit! Upravo tu želju za neopterećenošću i životni stil „Van Life” hvata novi 4711 Remix Cologne. S nježnom notom lavande taj miris slavi opuštenost tijekom ljeta – dostupan od početka travnja 2019. godine!

Ikona mirisa je ponovno oživljena

S 4711 Remix Cologne 225 godina povijesti mirisa katapultira se u sadašnjost! Nova serija razlaže ikonu pod Eaux de Cologne od prošle godine na njezine sastavne dijelove – svaki od sedam glavnih sastojaka 4711 Echt Kölnisch Wasser u ograničenom izdanju je „ponovno izmiješan”. Zvuči kao eksplozija mirisa? Upravo tako! Sastojci limun, bergamot i naranča, lavanda i ružmarin te eterična ulja neroli i petitgrain pridonose mirisu 4711 Echt Kölnisch Wasser i zajedno daju klasičnu toaletnu vodicu – ipak i zasebno u svakom od tih sastojaka nalaze se uzbudljivi olfaktivni svjetovi! Serija mirisa 4711 Remix Cologne suvremeno, iznenađujuće i osvježavajuće novo interpretira Eaux de Cologne: 2018. godine u središtu je bila sočna naranča, 2019. godine to je opuštajuća lavanda!

Cvjetna svježina lavande ponovno izmiješana u skladu s ljetom

Lagano opora, istodobno nježna i meka: lavanda ublažava svako neraspoloženje. No to još nikako nije sve! Ponovno interpretiran, 4711 Remix Cologne prekida s onim što obično povezujemo s mirisom lavande. Ljepota mirisa razvija se iznenađujuće drugačije: nježno, cvjetno, moderno. Miris slobode i čistoće, spontanosti i neograničenih mogućnosti. Jedinstven kao miris, blagotvoran i svjež, taj 4711 Remix Cologne savršen je za nezaboravno ljeto puno životne radosti i neopterećenosti – i za sljedeću avanturu.

Nježna lakoća u mirisu

Lavanda u novoj mješavini: u uzmahu mirisa natječu se nježni bergamot i resko-živahni limun. Dopunjen mekom notom mate čaja, 4711 Remix Cologne već na početku istodobno pokazuje svježinu i nježnost. Pri razvijanju mirisa lavanda se spaja s čistoćom frezije i irisa, koji kroz pikantne nijanse sjemena hibiskusa dobivaju poseban dodir. Sandalovina, mošus i moderni akord praline čine miris tako neobičnim i ostavljaju trajni, neodoljivi dojam – kao ljeto 2019. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu