4711 Remix Cologne Edition 2018 poseban – zvučan – svjež

by | 18 travnja, 2018

Eau de Cologne – 4711! Mentalna veza između laganih mirisnih vodica i marke jako je čvrsta. Nije ni čudo, jer je brend 4711 nekad postigao svjetski uspjeh s mirisnim kompozicijama. Kultni proizvod 4711 Echt Kölnisch Wasser dio je klasičnog repertoara kreacije parfema već više od 225 godina. Kao mjesto porijekla ove ikone, parfemska kuća u Kelnu 4711 poznata je po parfemskoj umjetnosti i iznenađuje s novim kreativnim mirisima.

Osvježavajuće lagan
– iznenađujuće učinkovit
Po čemu se odlikuje jedna kolonjska voda Eau de Cologne? S jedne strane zbog osvježavajuće lakoće. S druge strane zbog osnažujućih, aromaterapeutski djelotvornih sastojaka. Sastojci kao što su limun, bergamot i naranča, lavanda i ružmarin, kao i neroli i petitgrain odgovorni su za miris vode 4711 Echt Kölnisch Wasser. Oni zajedno čine klasičnu parfemsku vodu, ali čak i pojedinačno svaki od tih sastojaka očarava svojim mirisnim svijetom. Svaki miris zahvaljujući svom prirodnom načinu djelovanja sa sobom donosi poseban osjećajni faktor.

In the mix 2018:
Naranča
Svaki od sedam glavnih sastojaka vode 4711 Echt Kölnisch Wasser imat će ograničeno, „remiksirano“ izdanje. U 2018. godini dajemo početni signal za novu seriju mirisa sa narančom, koja se olfaktorno smatra modernom. Svježi, hrabri i iznenađujući sastav koji miriši na ljeto, energiju i čistu radost življenja. Snažna mirisna poruka koja naglašava ljeto 2018. godine.

„Sočna naranča ponovno remiksirana“

Citrusne note najcjenjenija su karakteristika kolonjskih mirisa. Nicolas Beaulieu, kreativna osoba koja stoji iza vode 4711 Remix Cologne, o nastajanju mirisnog Remixa: „Namjera mi je bila stvoriti složeni Eau de Cologne koji se profinjeno usmjerava na identitetu marke 4711 i ima iznenađujuć preokret. Živopisna naranča u kombinaciji s lagano gorkim i opornim notama poprima faktor apsolutne ovisnosti. Njena punoća i intenzitet mirisa pružaju prisutnost i suvremenost.“